Volg de groei en ontwikkeling van je baby

BabyChart groeicurves

Met BabyChart kun je de groei en ontwikkeling van jouw baby en/of kind eenvoudig volgen. Door het toevoegen van meetpunten van de lengte en gewicht van jouw baby of peuter, maakt deze webapplicatie mooie grafieken van de groeicurves van jouw kinderen. Zo volg je de ontwikkeling van jouw kind en je kunt die eenvoudig vergelijken met de groeicurves van het consultatiebureau of met de ontwikkeling van de kinderen van je familie of vrienden die jij volgt. Zo kan je snel zien of jou baby snel groeit, of juist langzamer in vergelijking met leeftijdgenoten. Een voorbeeld van de groeicurve vind je hieronder.


Groeicurves voor familie en vrienden

Vul je regelmatig metingen van de lengte en het gewicht van jou baby of peuter in en heb je een mooie groeicurve gecreeerd? Dan kan je deze eenvoudig delen met je vrienden of familie. Nodig ze uit via BabyChart, zodat ook zij direct op hoogte zijn van de groei en ontwikkeling van jou kinderen. Hebben je vrienden ook kinderen? Dan kan je gemakkelijk de lengte en het gewicht van jullie babies met elkaar vergelijken. Natuurlijk worden gegevens van jou kinderen nooit aan vreemden getoond, maar alleen aan mensen die jij zelf uitgenodigd hebt!

Doe mee met BabyChart!

BabyChart is gratis in gebruik. Start dus vandaag nog met BabyChart. Registreer, voeg meetpunten toe en deel de groei van jouw baby met je vrienden.