Volg de groei en ontwikkeling van je baby

Informatie over groei en ontwikkeling

Hier vind je algemene informatie over tal van onderwerpen die horen bij opgroeiende kinderen. Van groeicurves tot gedetailleerde beschrijvingen van groei en ontwikkeling van je baby. Daarnaast komt hier binnenkort een blog van een jonge vader te staan omtrent het leven van en met zijn dochter.

Groeicurves

Groeicurves worden gebruikt door het consultatiebureau en vormen het hart van deze site. Een beetje extra informatie over deze curves mag dan ook niet ontbreken. Waarom groeicurves belangrijk zijn en hoe ze precies werken lees je onder groeicurves.

Ontwikkeling baby in verschillende maanden

Daarnaast staan we uitgebreid stil bij de ontwikkeling van je baby in zijn of haar eerste twee levensjaren. Van het eerste gebrabbel tot het omrollen en van de eerste tandjes tot lekker rondlopen en spelen, kijk bij ontwikkeling voor hoe jouw baby zich zal ontwikkelen.

Groei en voeding

De voeding is uiteraard een belangrijk aspect voor de groei en ontwikkeling van je baby. De invloed van voeding wordt besproken in voeding. Tenslotte hebben we nog wat handige links verzameld zoals een matentabel voor kleding en schoenmaat, wat extra informatie over de body mass index (BMI) en de verwachte lengte van jouw baby.

Ben je op zoek naar nog meer informatie, kijk dan eens op 24Baby.nl of op zwangerschapsloket.nl.